Breathe well – fokus på din vejrtrækning

Vejrtrækningen er vores vigtigste kilde til livet. De fleste trækker vejret uden at tænke over det og først når pulsen ændrer sig kraftigt, bemærker vi en anderledes vejrtrækning.

Kroppen har brug for et harmonisk åndedræt

Et stort problem for flere er stress og én af de første reaktioner på stress er en forandret, overfladisk vejrtrækning. Samme reaktion får man, hvis man oplever smerte (fysisk eller psykisk), er bange eller nervøs. En forandret vejrtrækning kan udløse stresshormoner, som ophobes i kroppen, og bevirker, at flere af kroppens funktioner kører på lavt blus. Samtidig kommer der ikke ilt nok ind i kroppen, som derfor overbelastes.

Nogle er de største sportsstjerner og skuespillere arbejder ekstremt meget med vejrtrækningen. Dette skyldes, at når vi trækker vejret rigtigt, er vi i stand til at slappe af, fokusere og yde vores bedste.

Vil du blive bedre?

Er du nysgerrig på, hvordan du får bedre kontakt til din krop og kan være mere til stede i nuet. Qi Gong træningen giver hurtigt og direkte adgang til dit åndedræt gennem blide og harmoniske bevægelser.  Workshoppen Qi Gong og bindevæv en en fantastisk mulighed for at få både viden og konkrete øvelser om vejrtrækningen. Du vil få teoretisk indsigt i åndedrættets mekanismer og vil kunne mærke en bedre kontakt til hele din krop. Øvelserne giver dig en bedre vejrtræning og du vil nemt kunne supplere dit eget træningsprogram og din hverdag med de rette vejrtrækningsøvelser.

Kontakt mig – hvis du har spørgsmål, eller vil vide hvornår den næste workshop finder sted.