Om Mabel Kernn

Min fascination af krop og bevægelse begyndte allerede, da jeg som barn dyrkede gymnastik, håndbold og faktisk alle de idrætsformer, jeg kom i nærheden af. I dag tror jeg, at det også dengang handlede om, at bevægelse gør mig glad og at jeg fornemmer en øget kropsbevidsthed og velvære ved at teste forskellige bevægelsesformer.

Sådan er det stadig. Selv efter utallige udfordringer med blandt andet maraton og en stadig stigende interesse for yoga og pilates, er jeg 100% hengivet til at udforske kroppens bevægelighed.

Erfaring som fysioterapeut

 

 

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en pilates og yogalærer uddannelse i ryggen har jeg efterhånden samlet 20 års undervisningserfaring og mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Min passion er blevet mit arbejde og jeg har nu også i over 15 år været praktiserende fysioterapeut i København. Jeg glædes dagligt over, at kunne videregive fornemmelsen af en god kropsbevidsthed og ved at tage udgangspunkt i den enkelte person, er jeg sikker på at kunne skabe det bedste resultat.

Til daglig arbejder jeg fast som konsulent, fysioterapeut og underviser på Det Kongelige Teater og er praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge: http://www.havnestadsklinikken.dk, hvor jeg også underviser mine pilates- og yoga hold samt diverse workshops. Derudover er jeg tilknyttet behandlings og undervisningsstedet Salig: https://www.saligdig.com/mabel-kernn på Østerbro med Pilates, workshops og mulighed for behandlinger.

Jeg tager også ud i virksomheder, hvor jeg gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

 

Tilskud og forsikringer

Tilskud

Jeg arbejder uden for den offentlige sygesikring, og du får derfor ikke tilskud herfra. Men er du medlem af sygeforsikring danmark, gives der tilskud til behandling. Jeg indberetter gerne for dig. Der er ingen krav om lægehenvisning. Herunder kan du se hvad Sygeforsikring danmark giver i tilskud, og det uanset om du er i gruppe 1,2 eller 5.

  • 133 kr ved første behandling
  • 88 kr ved efterfølgende behandlinger
Forsikring

Nedenstående forsikringsselskaber giver tilskud til behandling hos mig. Tjek med dit forsikringsselskab, hvad de kan tilbyde dig, og medbring brev fra dit forsikringsselskab vedrørende deres tilbud ved 1. konsultation.

  • PenSam
  • Skandia Forsikring
  • Topdanmark
  • Danica

Du kan se noget af min erfaring i mit CV: Mabel Kernn CV