Om Mabel Kernn

 

Kroppens muligheder

Min fascination af krop og bevægelse begyndte allerede, da jeg som barn dyrkede gymnastik, håndbold og faktisk alle de idrætsformer, jeg kom i nærheden af. I dag tror jeg, at det også dengang handlede om, at bevægelse gør mig glad og at jeg fornemmer en øget kropsbevidsthed og velvære ved at teste forskellige bevægelsesformer.Sådan er det stadig. Selv efter utallige udfordringer med blandt andet maraton og en stadig stigende interesse for yoga og pilates, er jeg 100% hengivet til at udforske kroppens bevægelighed.

 

Erfaring som fysioterapeut

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en pilates og yogalærer uddannelse i ryggen har jeg efterhånden samlet 20 års undervisningserfaring og mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Min passion er blevet mit arbejde og jeg har nu også i over 18 år været praktiserende fysioterapeut i København. Jeg glædes dagligt over, at kunne videregive fornemmelsen af en god kropsbevidsthed og ved at tage udgangspunkt i den enkelte person, er jeg sikker på at kunne skabe det bedste resultat.

Til daglig arbejder jeg som praktiserende fysioterapeut og underviser på Havnestadsklinikkens Fysioterapi på Islands Brygge og hos Center for Sundhed. Det er bl.a også her jeg har mine yoga og Pilateshold og afholder mine workshops. Mine workshops som: ” Há det godt med skulder og nakke”,  “Há det godt med fødderne” / Qi Gong og bindevæv m.fl. kan du indimellem også finde hos FOF

https://www.fof.dk/Nordsjaelland/Kursusoversigt/motion-bevaegelse/skaansom-motion/ha-det-godt-med-nakke-og-skulder  

https://www.fof.dk/Nordsjaelland/Kursusoversigt/motion-bevaegelse/skaansom-motion/kom-igang-brug-foedderne

Du kan finde datoer og lokation for workshops her. 

Jeg tager også ud i virksomheder, hvor jeg gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper. Kontakt mig hvis I ønsker et tilbud.

 

Du kan se noget af min erfaring i mit CV: Mabel Kernn CV