Personligt forløb eller workshop?

Med et personligt forløb tager jeg udgangspunkt i dig, din historik og dine konkrete udfordringer. Vi starter med en dialog og ender med et personligt træningsprogram. Det vil være dig og dine behov, der står i centrum, og jeg vil være din personlige ekspert og vejleder.
Sammen arbejder vi for, at du vil opnå bedre balance, holdning og bevægelse.

Til dig, der ønsker et personligt program, kan jeg blandt andet tilbyde mine 1:1 sessions: ’Få bedre kropsholdning’

Hvis du er interesseret, eller gerne vil høre mere om mine muligheder for at hjælpe dig, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Workshops

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at møde op på én af mine workshops, hvor det i højere grad er metoden, der står i centrum. Her arbejder jeg blandt andet med pilates og yoga øvelser og Qi Gong. Vejrtrækningen er i fokus i alle træningsformerne og vi udforsker og mærker, hvordan hele kroppen hænger sammen – eksempelvis hvordan vi via fødderne påvirker vores grundholdning og mentale tilstand i hele kroppen.

Jeg slipper for at have hold i ryg, nakke med mere og det bare ved en gang pilates om ugen. Mabel giver god bevidsthed om kroppen og dens funktioner, og pilates træningen styrker meget hele kroppen. Jeg sparer mange timer og penge på at gå til pilates: før gik jeg til kiropraktor med jævne mellemrum, nu går jeg til pilates en gang om ugen! Jeg vil altid anbefale pilates træning til andre.

Special pædagog, mor til en på 3,5 år og gravid.

Mine workshops er: