1:1 session – sådan arbejder jeg

Vil du opnå større fysisk og psykisk velvære og bringe din krop balance ?

Døjer du med smerter eller andre problemer i f.eks. nakke, skulder, ryg, hofte eller knæ ? Har du brug for en “second opinion” i forhold til en bestemt smertetilstand i kroppen eller ønsker du hjælp til et program eller blot få øvelser, der kan fastholde dig i gode vaner for din krop vil en 1:1 session være noget for dig.

Jeg er inspireret af mange forskellige bevægelses og behandlingsformer, og arbejder ud fra et holistisk synspunkt med en bevidsthed om at kroppen er en hel­hed, og skal betrag­tes og behand­les som sådan. Smerter opstår ofte ud fra forskellige faktorer og i mange tilfælde skal den underliggende årsag  findes et andet sted i kroppen. Afklaring og årsagen til dine symptomer er vigtigt at få afdækket så uhensigtsmæssige bevægemønstre og uvaner ændres eller justeres så holdbare resultater opnåes.

Ofte vil løsningen af dit problem, ud over den manuelle tilgang også består i rådgivning og instruktion i specifikke øvelser eller træning. Ved konstante eller til­ba­ge­ven­dende funktionsproblemer og smerter skal en effektiv indsats iværksættes med korrigerende øvelser og et individuelt til­ret­telagt program. Øvelser og træning kan også være løsningen ved akut opstået pro­ble­mer såsom en idræts­ska­de, arbejdsskade eller skiskader. Også her kan jeg hjælpe dig med mål­ret­tet og effek­tive øvelser, som pas­ser præ­cis til dig og som kan hjælpe dig af med smer­ter og ubalancer så du kan komme tilbage til en god fysi­ske form og en krop i balance.

En personlig 1:1 session tager udgangspunkt i:

  • Samtale og undersøgelse så vi får afdækket dine smerter / udfordringer og kan ligge en plan
  • Fysioterapien, hvor jeg arbejder med forskellige manuelle teknikker hvor bl.a udspænding, bevægelse og opmærksomhedsøvelser vil indgå. Massage kan også være et af de elementer jeg bruger.
  • Bevægelighedsøvelser
  • Visualiseringsøvelser
  • Sanseøvelser
  • Pilates øvelser
  • Yoga øvelser
  • Qi Gong øvelser
  • Z-health øvelser hvor neurologien er omdrejningspunktet
  • Vejrtrækningsøvelser

 

Book et personligt program med det samme eller stil mig et spørgsmål

Sådan foregår det

Træningen foregår som udgangspunkt hos Kiropraktik i centrum, på Havnestadsklinikkens Fysioterapi på Islands Brygge,  eller hos Salig på Østerbro. Der er også mulighed for, at jeg kommer ud til dig mod betaling af et tillæg. Ønsker du dette, er du meget velkommen til at kontakte mig