Fordybelses Retreat 15. – 17. maj – AFLYST – afventer ny dato

Tag en weekend ud af kalenderen, og kom med til det natur smukke Odsherred hvor du skal forkæle dig selv med bevægelses formerne yoga, Qi Gong, Pilates samt meditation. Dette uanset niveau og om du har prøvet yoga, Qi Gong, Pilates eller meditation før.

En weekend for dig, der vil “lade batterierne” op, være i naturen, komme ud af hovedet og ned i kroppen. Kirsebærgården og omgivelserne inviterer også til vandreture samt stilhed i dejlige omgivelser alt dette krydret med sund og nærende kost.

LIDT OM STEDET
KIRSEBÆRGÅRDEN ligger mellem Hov Vig og Isefjord. Ca. 75 min fra København og 2 1/2 time fra Århus. Ejendommen er gennemrenoveret i 2015 med bæredygtige materialer som sikrer et sundt indeklima.

Kirsebærgården er et hyggeligt og smukt kursus og retræte sted i fredlige og natur smukke omgivelser med massere af dyre og fugleliv. Der er gåafstand til Isefjorden og flere ruter omkring Hov Vig og Nakke. På gården findes eget økologisk landbrug, skovhave og små sanserum hvor du kan sidde uforstyrret med en god bog eller bare nyde naturen.

For kunst interesserede er der mulighed for at besøge lokale kunstnere i både Nakke, Rørvig eller Nykøbing.

Du kan læse og se meget mere om stedet her: http://kirsebaergaarden.com/

BEVÆGELSESFORMERNE DENNE WEEKEND

YOGA – Overvejende Hatha hvor vi arbejder og fordyber os i de forskellige Asanas / stillinger.

YIN YOGA – en mere meditativ praksis hvor vi vender opmærksomheden mod bindevævet og bliver lidt længere i stillingerne.

Qi Gong – Fra systemet SHIBASHI og Liangong.
PILATES – Primært klassiske pilates øvelser fra STOTT systemet.

MEDITATION – Her vil du blive præsenteret for forskellige teknikker og af- spændinger ligesom du vil mærke hvad den stående Qi Gong kan give dig som meditativ praksis.

ÅNDEDRÆTTE – kommer vi ikke udenom i nogle af ovenstående bevægel- sesformer. Og jeg håber at du efter denne weekend kan overføre noget af denne berigelse til din hverdag.

MADEN
Der er fuld foreplejning i weekenden. De fleste af måltiderne leveres af det lokale spisehus Maarbjerggaard hvis køkken er økologisk, grundlæggende vegetariske og vegansk. Retterne afspejler årstiden. Fisk eller kød kan til- vælges. Der vil være te, kaffe og sunde snacks i løbet af weekenden.

ANTAL
Der er 14 pladser
Enkeltværelse ( 2. stk. ), dobbeltværelse ( 4. stk.) eller 4. personers værelse ( 2. stk. )Værelserne fordeles efter tilmelding/ ønsker og først til mølle.

PRIS
Ophold pr. person på Kirsebærgården d. 15. – 17. maj –  incl. fuld forplejning og undervisning:

Enkeltværelse   Kr. 3700 / Early Bird kr. 3450 – du sikre dig plads her: https://ezme.io/c/YI/eqL8

Dobbeltværelse Kr. 3400 / Early Bird kr. 3150 – du sikre dig plads her: https://ezme.io/c/YI/eqL4

4. person værelse Kr. 3100 / Early Bird kr. 2850- du sikre dig plads her: https://ezme.io/c/YI/eqL1

Early Bird frem til d. 15. marts hvor du sparer kr. 250

Kirsebærgården

 

PROGRAM FOR WEEKENDEN ( er vejledende )

Fredag den 15. maj
Kl. 15.00 – kl. 16.30 Ankomst, indkvartering, forfriskninger og rundvisning. Kl. 17.00 Mødes vi i salen til weekendens første yoga og meditations session. (Yoga formerne er Hatha og Yin yoga).
Kl. 19.00 Aftensmad
Kl. 20.00 – 21.00 Aftenklasse – Qi Gong
Kl. 22.00 Godnat

Lørdag den 16. maj
Kl. 7.30 – 09.00 Vi vækker kroppen med pilates og yoga øvelser samt afspænding
Kl. 9.15 – 10.15 Morgenmad og herefter fri disposition af dagen frem til
kl. 15.00.
Frokost – Der vil være en god stor sandwich, du kan tage med hvis du plan- lægger at tage på tur til vandet eller ud i det smukke Odsherred. Jeg er be- hjælpelig med ruter og foreslag til ture. Man kan også blive på gården i de smukke haver med en god bog og bare være.
Kl. 15.00 – 16.30 Qi Gong i haven eller ved vandet.
Kl. 17.15 – 18.45 Yoga og meditation
Kl. 19.00 Aftensmad
Kl. 20.15 Meditation og hygge
Kl. 22.00 Godnat

Søndag den 17. maj
Kl. 8.00 Vi vækker kroppen med pilates og yoga øvelser samt afspænding. Kl. 10.30 – 11.30 Brunch
Kl. 12.30 Afrunding og tak for denne gang

Udover at mærke bevægelsesformernes effekt på kroppen “krydres” de praktiske bevægelsestimer, i weekendens løb, med teoretiske inputs. Dette for at du også opnår mere konkret viden om kroppen samt få indblik i tankerne omkring de forskellige øvelser og systemer samt nogle sammenhænge, jeg har valgt at undervise i denne weekend. Jeg håber også at du vil kunne overføre lidt af weekends praksis / øvelser til din hverdag.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Mabel Kernn og hjælper dig, der typisk har en travl hverdag, har ondt, nogle mindre skavanker eller bare har lyst til at opleve kroppen i flow og balance når du træner inden for disse bevægelsesformer.  Gennem mit arbejde giver jeg dig konkrete øvelser, en kropslig guidning og justering, så du opnår en bedre balance, opmærksomhed, flow og bevægelse i kroppen. Det gør jeg bla. gennem mine fysioterapeutiske værktøjer, mine bevægelsesuddannelser indenfor bla. pilates, yoga, meditation og Qi Gong systemerne samt mine mange års erfaring som fysioterapeut og bevægelsesterapeut.

TILMELDING OG KONTAKT
Kontakt mig hvis du har spørgsmål til weekenden. Eller sms 26219036
Du sikre dig plads på weekendens fordybelses Retreat ved at booke din plads på en af ovenstående links under værelsestyper og priser.

Efter betaling modtager du en mail og bekræftelse på din tilmelding.

TRANSPORT til KIRSEBÆRGÅRDEN
Er ikke inkluderet i prisen. Jeg hjælper gerne med at koordinere samkørsel eller afhentning fra nærliggende station hvis du kommer med offentlig transport.

ADRESSE
Kirsebærgården
Slettemosevej 15, Nakke
4500 Nykøbing Sj.
Find mere information om Kirsebærgården og vejen dertil: http://kirsebaergaarden.com/

Lyder det som noget for dig, og vil du høre mere er du velkommen til at kontakte mig: info@mabelkernn.dk / Mobil: 26219036
Du kan også læse mere på www.mabelkernn.dk

Jeg glæder mig til at undervise og inspirere dig.

Bedste hilsner

Mabel

Kirsebærgården

 

Tilmeld dig her

Kontakt mig – hvis du ønsker at høre mere om dette Retreat.