Kommende workshops 2020

 Workshops 2020

 

Gratis Qi Gong søndag d. 26. januar kl. 13.00 – 14.30

Workshoppen foregår på Havnestadsklinikkens Fysioterapi på Kigkurren 6-8 / Islands Brygge
Qi Gong kaldes meditation i bevægelse og denne lørdag introduceres til Qi Gong formen kaldet Shibashi, der består af 18 øvelser. Øvelserne udføres stående og i langsomt tempo. Qi gong er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse. Og arbejdet med kroppen er vældig fint i forhold til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet. Der vil være noget teori undervejs.
Vi afslutter workshoppen med en liggende afspænding. Så tag gerne en ekstra bluse med.
Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på: info@mabelkernn.dk
eller sms til 26219036

Lange dybe stræk / Yin Yoga lørdag d. 1. februar kl. 10.00 – 12.00

Jeg afholder 2 x workshops i februar af 2 timer pr. gang til mere fordybelse og forkælelse med dybe stræk hvor vi afslutter med en dejlig afspænding. Prisen er kr. 250 for en lørdag og hvis du booker begge er den samlede pris: kr. 400
Disse workshops foregår på Havnestadsklinikkens Fysioterapi på Kigkurren 6-8 / Islands Brygge
Fordybelse med lange og dybe stræk er meget nærende  i den mørke og kolde tid. Det er også et godt supplement til de mere dynamiske bevægelsesformer eller til en travl og hektisk hverdag. Uanset hvad er det herligt at have tid og give plads til fordybelse. Under denne praksis vil du blive præsenteret for forskellige stillinger (asanas) som vi ofte bliver i hhv. 2, 3, 5 eller op til 8 minutter. Du vil opleve hvad de lange blide yogastræk gør ved kroppen når du overgiver dig til stilheden, roen og tyngdekraften. En praksis, der for mange, i første omgang kan virke provokerende men som ofte efterlader kroppen i den mest fantastiske tilstand.

Lørdag  d.  1.  februar kl. 13.00 – 15.00 og / eller
Lørdag  d. 29. februar kl. 13.00 – 15.00

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på: info@mabelkernn.dk
eller sms til 26219036

 

Há det godt med fødderne – ingen aktuelle datoer

Hvis du endnu ikke har opdaget eller oplevet den berigelse – hvor godt det er for kroppen og dens bevægelser at have en god fornemmelse af fødderne – så skal du komme forbi og deltage på denne workshop. En praktisk workshop fyldt med øvelser for bedre bevægelighed, balance og styrke samt massage- og afspændingsøvelser til dine fødder. Derudover indgår diverse bolde og underlag.

 

 

Tilmeld dig her

Kontakt mig – hvis du ønsker at høre mere om denne workshop.