Unik Yoga- pilatesferie i Grækenland 2022

Hvad skal du lave i efterårsferien?

Ja, billedet herover viser hvor jeg vil være at finde i efterårsferien. Og jeg vil elske at have dig med. Wiseonlife kan i samarbejde med Apollo Rejser igen i år tilbyde en yoga-pilatesferie i efterårsferien på det skønneste strandhotel i Grækenland og med mig som din underviser. Alle er velkomne begynder som øvet.

Rejsen til den fantastiske perle Parga er i efterårsferien uge 42 – mandag d. 17. okt. – mandag d. 24. okt. 2022

Kontakt:

Kvalitetsferie med pilates og yoga i Parga i uge 42 – Tag familien med.

https://wiseonlife.dk/Yoga-pilatesrejse%20Parga

https://wiseonlife.dk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad siger deltagerne:

” Jeg havde en dejlig uge i Parga i uge 42. Selve stedet var fint, værelser, restaurant og tæt ved stranden. Yoga undervisningen med Mabel upåklagelig, samt samværet med de andre. Placering af yoga platformen med udsigt over vandet fantastisk. Hilsen Annie Nilsson”

 

 “Mabel har helt ret når hun siger vi har haft en fantastisk uge! Mabel var meget fleksibel med undervisning og var god til at tilrettelægge sine timer så alle kunne være med og føle sig udfordret. Hotellet var fantastisk med den skønneste beliggenhed meget venligt personale og skøn men dyr mad. Jeg havde min mand med, og han har også haft en skøn uge ,med laaaange vandreture, kanosejlads, og hygge med de øvrige deltagere. Så det kan sagtens lade sig gøre at have en partner, der ikke dyrker yoga med.  Vi vil meget gerne deltage igen! Tak til Mabel og jer og resten af holdet for en skøn uge. Mvh. Gitte Stellfeld”

 

For det første tusinde tak for endnu en dejlig rejse med jer:) Synes det fungere rigtig godt med kombination af fælles rejse og yoga samtidig med at der er fritid og tid til hygge med min datter. Derudover vil jeg lige rose Mabel for hendes fleksibilitet (når der fx var ture eller vejret der ændrede planer i yoga undervisningen), og hendes evne til at gøre yogarummet både sjovt, legende og eksperimenterende. Hvad kan vi gøre endnu bedre næste gang? Det var lidt besværligt selv at skulle have yogamåtte og blok med da det fyldte godt i kufferten. Kan huske at der var udstyr i Sivota. Men ellers synes jeg alt i alt at det hele fungerede super godt. Venlig hilsen Ditte Haulrik