Tidligere afholdte retræter

Er afholdt –

Yoga øvelser for alle

Alle – uanset alder og erfaring med yoga og meditation – kan være med på denne rejse. Hver især kan vi nyde fordelene af daglige yoga øvelser, balance, fordybelse og meget mere, samtidig med at vi har mulighed for at dyrke fællesskab, natur og godt selskab.

‘Jeg var sikker på, at yoga ikke var noget for mig. Jeg har i mange år døjet med nakke og ryggener og havde derfor ikke mod på at skulle ud i ‘mystiske’ stillinger. Mabel overbevidste mig alligevel om, at jeg kunne få glæde af denne træningsform på nogle områder. Så med Mabel’s viden og kompetencer blev jeg trygt og sikkert guidet ind i yogaens verden på et niveau, der passede mig.’

Deltager på tidligere yoga-hold

Kontakt mig her, hvis du vil vide mere om turen

Yoga øvelser ItalienOm Castelvittorio, Ligurien

Jeg faldt selv pladask for stedet, da jeg første gang besøgte Castelvittorio, som er navnet på den lille by, vi skal bo i. Her er ro og natur sat i højsædet og det bjergede landskab danner de helt perfekte rammer for en rejse, der også tager dig ind i dig selv. Det blev derfor hurtigt min drøm og ambition at skabe den første rejse fyldt med yoga og pilates til netop denne lokation. For mig er denne rejse derfor en drøm, der går i opfyldelse – og jeg håber, at du har lyst til at være med!

Det siger deltagerne:

‘Mabel er en super god træner, altid glad og smilende. Hun er hård på den gode måde. Mabel ved altid lige, hvor der skal sættes ind og hun er god til at mærke, hvor man er på dagen. Jeg har lært rigtig meget og samtidig fået en bedre grounding’

Mia Kjølby – Massør

Tag til Ligurien og dyrk yoga – og nyd livet

Vi boede i en lille middelalderby, toppede brosten, smukke gamle huse (de restaurerede). Inspirerende yogalærer, der tog hensyn til den enkelte. Skøn natur med mulighed for vandring. Lokal mad og vin.
Hvad vil du mer?

Deltager på forårets yoga og sansetur 2016 /  Pust rejsers trustpilot

 

Yoga tur til Castelvittorio 

En super fantastisk tur til trods for aldrig, at have dyrket yoga, men det klarede Mabel Kernn med stor viden, ro, expertise og hjælpsomhed.
Indkvartering, rigtig god: hyggelig, pænt, rent og indbydende. Man følte sig bestemt hjemme og velkommen.
Mad, vin m.m. var absolut i orden.
En lille regnbyge ryster ikke PUSTREJSER, det blev hurtigt til et indendørs arrangement i en smuk lille by Dolce Acqua med en ekstra oplevelse.
PUST er bestemt et rejseselskab der er værd at rejse med, hvor gæsten er i centrum, hvor ro og nærværd går hånd i hånd med det smukkeste landskab – også tid til fordybelse.
Stor tak til Pia Scharling

Deltager på forårets yoga og sansetur maj 2017 /  Pust rejsers trustpilot

 

Yogarejse for livsnydere – superdejlig tur med vægt på begge dele. Alt var bare tip top – Indkvarteringen, måltiderne og området. Castel Vittorio er den hyggeligste, lillebitte by omkranset af bjerge. Her var dejligt roligt og fredeligt. Vi var i de bedste hænder med Mabel Kernn, der førte os godt og sikkert ind i yogaen. En skøn måde at starte hver dag på og blive klar til dagens oplevelser. Pia var en generøs og engageret vært, der sørgede for, at vi fik det maksimale ud af vores ferie. Madkursus, familiebesøg i bjergene, vandretur og markedsshoppedag – der manglede ikke noget.
Og så var det også bare hyggeligt og skidesjovt 🙂

Deltager på forårets yoga og sansetur maj 2017 / Pust rejsers trustpilot