“Jeg er så glad for at gå til pilates, da jeg mærker en stor forskel i min krop efter jeg er startet for 2-3 år siden. jeg føler, at min krop er blevet mere stræk og smidig med træningen, som kan være hård men samtidig er behagelig. Et ekstra og meget vigtigt plus er, at Mabel er utrolig kompetent og virkelig sød og behagelig”

– Camilla

“Mabel har helt ret når hun siger vi har haft en fantastisk uge! Mabel var meget fleksibel med undervisning og var god til at tilrettelægge sine timer så alle kunne være med og føle sig udfordret. Hotellet var fantastisk med den skønneste beliggenhed meget venligt personale og skøn men dyr mad. Jeg havde min mand med, og han har også haft en skøn uge ,med laaaange vandreture, kanosejlads, og hygge med de øvrige deltagere. Så det kan sagtens lade sig gøre at have en partner, der ikke dyrker yoga med. Vi vil meget gerne deltage igen! Tak til Mabel og jer og resten af holdet for en skøn uge.”

– Gitte Stellfeld

 

“Ja, jeg vil gerne anbefale denne Yogaferie til Parga. Skønt beliggende hotel med vegetation, udsigt til bjerge og tæt til strand. Gode værelser med have eller balkon. Dejlig  mad i restauranten, søde tjenere. God hygiejne. Mulighed for gode vandreture  i bjergene. Skønt med udsigt til havet fra yogaplatformen. Mabel er en sød og dygtig og meget kompetent yogalærer.  Jeg har været med jer i sivota 2 gange, hvor yogafaciliteterne er roligere, men hotellet Parga ligger bedre og der er flere muligheder for traveture.”

– Bodil

“Dejlig tur! Og tak til Mabel for hyggelig og god træning.
Parga er fint – tager gerne tilbage dertil.”

– Søren

“Mabel er en erfaren, dygtig og skøn instruktør, som skaber en fin og afslappet atmosfære på holdet. Alt man har brug for på en ferie. 
Gode varierede øvelser, hvor hele kroppen bliver brugt, og i et fint niveau og passende tempo, så det ikke føles for hæsblæsende eller svært, men stadig udfordrende og godt for krop og sjæl. Hver enkelt deltager bliver set og hørt.” 

– Gry

KONTAKT

Mabel Kernn

Fysioterapeut | Qi gong-, pilates- & yogaunderviser | Jazzsangerinde

Tlf: 26 21 90 36

Mail: info@mabelkernn.dk