“Jeg er så glad for at gå til pilates, da jeg mærker en stor forskel i min krop efter jeg er startet for 2-3 år siden. jeg føler, at min krop er blevet mere stræk og smidig med træningen, som kan være hård men samtidig er behagelig. Et ekstra og meget vigtigt plus er, at Mabel er utrolig kompetent og virkelig sød og behagelig”

– Camilla

Min mor og jeg er netop kommet hjem fra en dejlig rejse til Parga. Vi har haft en helt fantastisk uge med en masse god træning. Vi tænkte, I gerne ville have lidt feedback 😊

Om hotellet/stedet: Hotellet var super hyggeligt og lå rigtig dejligt på stranden i gåafstand til Parga by, som var meget charmerende! Gode restauranter og ægte græsk stemning.

Om træningen og Mabel: Al træningen har været rigtig god! Mabel er en meget kompetent, dygtig og nærværende underviser. Hun er god til at “se” alle på holdet og differentiere øvelserne, så alle kan være med. Det er tydeligt at mærke, at hun virkelig brænder for det!

Det var rart, at vi ikke var så mange på holdet.

Det var meget inspirerende at prøve så mange forskellige træningsformer. Mabel er god til at kombinere elementer fra pilates, yoga og quigong. Det fungerede rigtig godt at lave øvelser på stranden om morgenen til solopgang.

Jeg har deltaget i minikurserne Qi Gong og yoga på Charlottenlund strand.
Det var vidunderligt og udbytterigt.
Mabel er en meget behagelig og super profesionel underviser.
Det har været en stor fornøjelse.
Mvh
Jette Tegner

På workshoppen “Qi Gong og bindevæv” fik jeg en konkret og effektiv introduktion til, hvad Qi Gong er- og hvad Qi Gong kan. Vi lavede stående øvelser og effekten var så god, at jeg i en hel uge efter workshoppen oplevede at have bedre og mere bevidst vejrtrækning. Øvelserne var virkningsfulde og afstressende med det samme. Det var virkelig rart.

“Mabel har helt ret når hun siger vi har haft en fantastisk uge! Mabel var meget fleksibel med undervisning og var god til at tilrettelægge sine timer så alle kunne være med og føle sig udfordret. Hotellet var fantastisk med den skønneste beliggenhed meget venligt personale og skøn men dyr mad. Jeg havde min mand med, og han har også haft en skøn uge ,med laaaange vandreture, kanosejlads, og hygge med de øvrige deltagere. Så det kan sagtens lade sig gøre at have en partner, der ikke dyrker yoga med. Vi vil meget gerne deltage igen! Tak til Mabel og jer og resten af holdet for en skøn uge.”

– Gitte Stellfeld

 

“Ja, jeg vil gerne anbefale denne Yogaferie til Parga. Skønt beliggende hotel med vegetation, udsigt til bjerge og tæt til strand. Gode værelser med have eller balkon. Dejlig  mad i restauranten, søde tjenere. God hygiejne. Mulighed for gode vandreture  i bjergene. Skønt med udsigt til havet fra yogaplatformen. Mabel er en sød og dygtig og meget kompetent yogalærer.  Jeg har været med jer i sivota 2 gange, hvor yogafaciliteterne er roligere, men hotellet Parga ligger bedre og der er flere muligheder for traveture.”

– Bodil

“Dejlig tur! Og tak til Mabel for hyggelig og god træning.
Parga er fint – tager gerne tilbage dertil.”

– Søren

Jeg har været glad for yoga ved Charlottenlund fort/ badeanstalt fordi det er dejligt at være udenfor om sommeren og fordi Mabel er en dygtig og lydhør instruktør.
Kommer tilbuddet igen næste år tilmelder jeg mig.
Vh Hanne Bengtsson

“Mabel er en erfaren, dygtig og skøn instruktør, som skaber en fin og afslappet atmosfære på holdet. Alt man har brug for på en ferie. 
Gode varierede øvelser, hvor hele kroppen bliver brugt, og i et fint niveau og passende tempo, så det ikke føles for hæsblæsende eller svært, men stadig udfordrende og godt for krop og sjæl. Hver enkelt deltager bliver set og hørt.” 

– Gry

Kære Mabel
Det har været et skønt forløb med dig og stranden. Jeg er klar til foråret 😁 🙌🏻
Du lykkes meget fint med at have et meget blandet hold.
Jeg kunne godt ønske mig …bare et ønske…et lidt øvet hold med nogen mere styrke🤗
Kh Lotte

KONTAKT

Mabel Kernn

Fysioterapeut | Qi gong-, pilates- & yogaunderviser | Jazzsangerinde

Tlf: 26 21 90 36

Mail: info@mabelkernn.dk