“And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.”

– Paulo Coelho, The Alchemist

Retreats

Sundheds- og forvandlingsretreat – 8 magiske dage i Portugal

Uge 40 2022.

“Kontakt til dit inderste og kærligheden i dig”

Velkommen til et helende sundhedsretreat med velvære, fordybelse og sundhed i skønne omgivelser ved Algarvekysten i Portugal.

Et retreat som handler om at omkode det som hæmmer dig og måske også kan give anledning til sygdomme.

Jeg er så heldig at være Qi Gong underviser på dette SUNDHEDS- OG FORVANDLINGSRETREAT i Portugal og i samarbejde med Nina fra www.Fysiovital.dk

Nina står for yoga, meditation samt andre fysiske og mentale øvelser. Der vil være tid til dig, tid til reflektion og vi vil sammen sørger for at du får en magisk uge.

Så trænger du til at gøre noget godt for dig selv? Så tjek linket herunder og tag kontakt med Nina fra www.Fysiovital.dk for yderligere detaljer samt priser.

Yoga- og pilatestræning med Wiseonlife

Uge 41 2022 / denne tur er desværre udsat til næste år. 

Forlæng sommeren med denne skønne tur til Grækenland. Forkæl dig selv med yoga-pilatestræning og afslapning i en uge. Tag din familie eller ven med eller kom solo til smukke stille Sivota i Grækenland. Det er igen i år i samarbejde med Wiseonlife.

Læs mere og sikr din plads her.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for nærmere spørgsmål.

Workshops

Qi Gong og Bindevæv – En formiddag med fordybelse og fokus på dig

10. september 2022 kl. 10-12.30.

Sted: Havnestadsklinikkens Fysioterapi. Kigkurren 6- 8/ Islands Brygge.

I første del arbejder vi med en serie Qi-gong øvelser, der udføres stående og i langsomt tempo. Vi kommer hele kroppen igennem så der er noget for nakke/ skulder/ arme/ rygsøjle/ bækken/ hofter/ knæ og fødder. Du får kontakt til HELE kroppen, til dit åndedræt, og vi arbejder med bevidstheden omkring de forskellige områder.

Qi gong er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse og arbejdet gennem disse øvelser er vældig fint i forhold til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet.

Herefter går vi på måtten for at mærke dybere ind i kroppen og dens bindevæv. Disse stillinger vil du typisk ligge i, i 3-5 minutter. Overgangene vil være rolige og mindfulde og du vil over tid mærke øget fleksibilitet, stilhed og tyngde som åndedrættet bliver dybere og tillader kontakt til underlaget. Vi afslutter med en dejlig afspænding.

Alle kan være med.

Pris: 325 kr.

Tilmelding: info@mabelkernn.dk eller 26219036 og herefter Indbetaling til mobilepay – 37207 – med dit navn / Qi Gong og Bindevæv

Kontakt mig for nærmere info.

Jeg afholder igen de tre korte & populære workshops, hvor du kan komme og få inspiration og konkrete øvelser med hjem. Deltag på 1, 2 eller alle 3 workshops:


Ha det godt med skulder og nakke

5. november 2022 kl. 9-1030.

Læs mere på FOF’s website.


Kom igang med at bruge fødderne

5. november 2022 kl. 1040-1210.

Læs mere på FOF’s website.


Qi Gong og Bindevæv

5. november 2022 kl. 1230-14.

Læs mere på FOF’s website.

KONTAKT

Mabel Kernn

Fysioterapeut | Qi gong-, pilates- & yogaunderviser | Jazzsangerinde

Tlf: 26 21 90 36

Mail: info@mabelkernn.dk