“And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.”

– Paulo Coelho, The Alchemist

Åndedrættet – din sundhed 

Lørdag d. 9.3.2024 kl. 10.00 – 13.00 

Åndedrættet – din sundhed er en workshop, der vil understøtte din krop, din sundhed og din bevidsthed om hvor du kan sætte ind når kroppen begynder at “skrænte” eller udfordre dig på en eller flere måder.

Vi ved efterhånden meget om hvordan et ubalanceret åndedræt kan “stå i vejen” for at kroppen kan fungere optimalt. Mange livsstils sygdomme er udfordret af en nedsat åndedræts funktion. Ligesom søvnapnø, stress, angst, smerter m.fl kan være dominerende faktorer og “benspænd” for at hele og vende tilbage til et sundt og stabilt udgangspunkt.

Workshoppen er oplevelses baseret og jeg faciliterer til en række øvelser kendt fra yogaens og Qi gongens verden samt forskellige åndedræts teknikker, der giver adgang til et dybere og friere åndedræt. Alt dette er med til at skabe mere plads i krop og sind, og du vil gå derfra med “redskaber” du kan bruge i din hverdag. 

Se mere her og tilmeld: https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/workshops-og-foredrag/aandedraettet-din-sundhed-workshop/2416120

 Qigong og bindevæv.

Fredag d. 2. februar 2024 kl. 15.30 – 18.00 – hos Center for Sundhed.

Er afholdt

I første del arbejder vi med en serie Qi-gong øvelser, der udføres stående og i langsomt tempo. Vi kommer hele kroppen igennem og du får kontakt til HELE kroppen, til dit åndedræt. Vi arbejder med bevidstheden omkring de forskellige områder.

Qi gong er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse og arbejdet gennem disse øvelser er vældig fint i forhold til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet.

Herefter går vi på måtten for at mærke dybere ind i kroppen og dens bindevæv. Overgangene vil være rolige og mindfulde og du vil over tid mærke øget fleksibilitet, stilhed og tyngde som åndedrættet bliver dybere.

Vi afslutter med en dejlig afspænding. Der vil være te, vand og frugt undervejs.

Pris: kr. 325 

Endags retreat med

tid til ro og fordybelse lørdag d. 24.2.2024

Undervisning i Yin yoga, Qi Gong og Intuitiv dans

Denne lørdag bliver du undervist af 3 dedikerede og velfunderede undervisere. Gennem de tre bevægelsesformer vil du få tid og ro til lande i dig selv.

Se mere om dagen her og tilmeld:

Tilmelding til FOF:

https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/workshops-og-foredrag/endags-retreat-med-tid-og-ro-til-fordybelse/2416493

Nakke, skulder, fødder og Qigong Lørdag d. 13. april 2024 hos FOFTilmeld dig 1, 2 eller 3 af mine mini workshops, og få tips og øvelser, til en bedre balance, sundhed og bevægelseHa det godt med nakke og skulder kl. 09.00 – 10.30https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/skaansom-motion/ryg-og-nakke/ha-det-godt-med-nakke-og-skuldre-workshop/2418174Kom igang med at bruge fødderne kl. 10:40 -12.10https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/workshops-og-foredrag/kom-i-gang-brug-foedderne-workshop/2418178Qi Gong og bindevæv kl. 12.30 – 14.00https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/tai-chi-og-qi-gong/qi-gong-og-bindevaev-workshop/2416149

Forårs retreat i det smukke Hornbækd. 19. – 21. april 2024

YOGA, PILATES, Qi GONG OG MEDITATION

VELKOMMEN TIL VILLA STRAND I HORNBÆK

Tag en weekend ud af kalenderen og kom med på forårs retreat til det natur skønne Hornbæk fra fredag d. 19. – søndag 21. april 2024.

Her kan du forkæle dig med bevægelses formerne yoga, pilates, Qi Gong samt meditation. Udover bevægelse morgen og sidst på eftermiddagen er der mulighed for en dukkert i havet, som vi har lige i baghaven. Du kan tage med på en fælles vandretur lørdag eller udforske området på cykel, som stilles til rådighed eller forkæle dig med en god bog og ro i de skønne omgivelser.Alt i alt en weekend med fordybelse og forkælelse og med mulighed for at gå ind og ud af fællesskabet. Alle kan deltage. Både begyndere og mere erfarne. 

OM WEEKENDEN

Villa Strand er Hornbækhus’ lillesøster i klitterne, og her vi skal bo. Huset er ligesom hovedhuset fuld af detaljer, du kan gå på opdagelse i. Værelserne har eget bad og toilet. Sengene har en bredde på 140  x 200 cm. De kan bookes som dobbelt værelse  eller som enkelt værelse til en merpris. Der er direkte adgang til stranden fra haven, og generelt er vi omgivet af den skønne natur, der yderligere vil berige dine sanser.

Bevægelsesformerne Pilates, Hatha og yin yoga samt meditation praktiserer vi i et dejligt rum. Alt efter vejr og vind udføre vi en Qigong sekvens eller to ved vandet. Morgen og aften måltiderne indtages i fælles spisestuen ved plankeborde på Hornbæk Hus, der ligger få minutters gang fra Villa Hus. Her bliver vores gruppe på max. 14 deltagere, en del af en større gruppe og fællesskab.

Køkkenet laver sæson betonet mad og stilen er enkel og med fokus på gode råvarer. Har du mad allergier eller hvis du kun ønsker vegetarisk kan du skrive det til mig ved tilmelding.

Der vil være te, kaffe og frugt i løbet af dagene i Villa Hus. Der er måtter til rådighed. Du skal selv medbringe et tæppe til afspænding / meditation. Du er velkommen til at medbringe alt dit eget udstyr. 

ANKOMST OG WEEKENDENS PROGRAM:

Fredag den 19. april

Ankomst ml. kl. 15.00 – kl. 16.00

indkvartering, forfriskninger og rundvisning i området.

Kl. 16.30 mødes vi til weekendens første session – Pilates, Yoga, Qigong

Kl. 19.00 Middag

Kl. 20.30 Aftenpraksis med Yin yoga og yoga Nidra

Kl. 22.00 Godnat

Lørdag den 20. april

kl. 07.00 – For de morgenfriske – morgensnack og en tur til eller i vandet.

Kl. 7.30 – 09.00 – Vi vækker kroppen med blide pilates og yoga øvelser.

Kl. 9.00 – 10.00 Morgenmad

Herefter er dagen til fri disposition. Der arrangeres en vandretur til Gilleleje. Du er velkommen til at låne en cykel og udforske området på egen hånd eller gå en tur til Hornbæk by.

Kl. 16.30 Yoga, Qigong og meditation

kl. 19.00 Middag og aften hygge

Søndag den 21. april

kl. 07.00 For de morgenfriske – morgensnack og en tur til eller i vandet.

Kl. 7.30 – 09.00 – Vi vækker kroppen med Pilates og yoga øvelser.

kl. 09.00 – 10.00 Morgenmad

kl. 10.15  afrundning – Tak for denne gang

Programmet er med forbehold for mindre ændringer.

PRIS:

Dobbeltværelse/ 2 personer kr. 3750 pr. personEnkeltværelse kr. 4750 pr. person

Alle værelser har eget toilet og bad.Derudover: Incl. 2 x morgenmad, 2 x aftensmad. Kaffe, te, frugt samt undervisning. Ønsker du at drikke vin til maden kan du købe det på stedet.

TILMELDING OG KONTAKT

info@mabelkernn.dk eller 26219036 også hvis du har spørgsmål. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i det smukke Hornbæk og Villa Hus. Mail: info@mabelkernn.dk

BALSAM – er afholdt

Et fordybelsesseminar hvor vi gennem bevægelse, sang og samtale kommer til os selv
Afholdes hos: SALIG. Masnedøgade 20, 2. sal. 2100 Kbh. Ø
BALSAM🌸Søndag den 29 oktober hele dagen – for kvinder🌸
Et fordybelsesseminar, hvor vi gennem bevægelse, samtale og sang kommer til os selv.
Savner du at føle dig nærværende og tilstede i livet?
Og hvad kan du selv facilitere, så du oplever at du er på rette kurs – og hvad vil det i det hele taget sige at være på rette kurs?
Forankring i din krop er en forudsætning for at kunne mærke, hvad der kalder på dig. Det er også en forudsætning for at forstå og favne det, der bidrager til tilbagehold, usikkerhed og livs-træthed.
Dette seminar er skabt for dig, der søger fornyet adgang til din iboende (ur)kraft og kropslige visdom, og hvor sproget tjener til forløsning.
🙏I BALSAM er vi et forum af erfarende undervisere som faciliterer selvudviklingsforløb, og for hvem nysgerrig indlytning i et trygt fællesskab er i centrum.
🙏Sammen faciliterer vi en stærk, højfrekvent grounding i kroppen, så du føler dig forbundet til din krops indre kilde af visdom.
🙏BALSAM henvender sig til kvinder i alle aldre som ønsker større selvindsigt og velvære gennem bevægelse, sang og samtale.
🌸Seminariet faciliteres af:
Mabel Kernn Kropsterapeut & sundhedsmentor
med afsæt i Yoga, pilates, Qigong & Fysioterapi. https://mabelkernn.dk/
Rikke Hvelplund Facilitator for selvudviklingsforløb.
ISTDP psykoterapeut MPF
https://www.rikkehvelplund.dk
Katrine Madsen Sang og stemme terapeut.
Grundlægger af BVI metoden. EFT Psykoterapeut MPF . https://katrine-madsen.dk/

Tag din familie eller ven med til paradisiske Parga i Grækenland.

Nyd efteråret, i år, uge 41 /2024 med kvalitets yoga og pilatestræning

Wiseonlife tilbyder for fjerde år en familievenlig yoga-pilates rejse. I år bliver det uge 41 til perlen Parga på skønneste 4* strandhotel. Reserver allerede nu plads.

https://wiseonlife.dk/Yoga-pilatesrejse%20Parga

Tag familien eller din partner med

Mange yogarejser er individuelle – men ideen med wiseonlife’s yoga-pilatesferier er at det skal være muligt at tage dem med, som du har lyst til at dele din ferie med, uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er derfor til dig som ønsker dedikeret kvalitets yoga-pilatestræning morgen og sen eftermiddag med øje for den enkelte, og stadig have masser af tid til det som du, eller I, selv har lyst til. Det er en perfekt kombination af træning og ferie.

Dagligt program

  • Kl. 7.30-09:00 Pilates og Qigong ved strandkanten

  • Kl. 7-11 Dejlig morgenbuffet, inkluderet i prisen
  • Kl. 16.30-18.30 Yoga

  • Kl. 19.00 Ekstra: Tirsdag og fredag aften – lægger Mabel op til, at der er et langbord med plads til alle samlet, også de der ikke deltager i træningen.

Fridage
Mandage holder vi fri, samt torsdag efter morgentræningen. Så vil du på tur eller andet, er det oplagt at lægge det ind mandag eller torsdag.

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

 

Tilmelding

Du tilmelder dig uge 41/ 2024 ved at skrive til: signe@wiseonlife.dk 

Se mere om turen her: https://wiseonlife.dk/Yoga-pilatesrejse%20Parga

Fordybelse og forkælelse med yoga, Pilates og Qi Gong – TOWN RETREAT – er afholdt
Lørdag d. 4/11.2023 – søndag d.5/11.2023 kl. 09.30 – 14.30 begge dage 

 

En weekend for dig, der har lyst til at afprøve disse bevægelsesformer eller som trænger til fordybelse, ro og forkælelse.

Med de tre bevægelsesformer, der komplimenterer hinanden vældigt fint, vil du mærke bedre bevægelighed, styrke, balance, centrering, energi og kontakt til dit åndedræt. Du vil stifte bekendtskab med både Hatha yoga og Yin Yogaen, de klassiske Pilates øvelser samt de stående og gående Qi Gong øvelser. Vi vil have fokus på åndedrættet og afspænding af krop og sind, ligesom du vil ligge lidt længere i de meditative yin yoga stræk og herigennem mærke effekt af disse samt kontakten til dit bindevæv.

En weekend med forkælelse og fordybelse til krop, sind og sjæl, for alle uanset om du har prøvet yoga, Pilates eller Qi Gong før.

Tilmelding:

https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/workshops-og-foredrag/fordybelse-og-forkaelelse-med-yoga-pilates-og-qi-gong-town-retreat/2326492

 

 

Workshops på Islands Brygge – er afholdt 

Qi Gong og Bindevæv

En formiddag med fordybelse og fokus på dig

kl. 10.00-12.30 – søndag d. 8. oktober 2023

Sted: Havnestadsklinikkens Fysioterapi. Kigkurren 6- 8/ Islands Brygge.

I første del arbejder vi med en serie Qi-gong øvelser, der udføres stående og i langsomt tempo. Vi kommer hele kroppen igennem så der er noget for nakke/ skulder/ arme/ rygsøjle/ bækken/ hofter/ knæ og fødder. Du får kontakt til HELE kroppen, til dit åndedræt, og vi arbejder med bevidstheden omkring de forskellige områder.

Qi gong er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse og arbejdet gennem disse øvelser er vældig fint i forhold til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet.

Herefter går vi på måtten for at mærke dybere ind i kroppen og dens bindevæv. Disse stillinger vil du typisk ligge i, i 3-5 minutter. Overgangene vil være rolige og mindfulde og du vil over tid mærke øget fleksibilitet, stilhed og tyngde som åndedrættet bliver dybere og tillader kontakt til underlaget. Vi afslutter med en dejlig afspænding.

Alle kan være med.

Pris: 325 kr.

 

 

 

 

KONTAKT

Mabel Kernn

Fysioterapeut | Qi gong-, pilates- & yogaunderviser | Jazzsangerinde

Tlf: 26 21 90 36

Mail: info@mabelkernn.dk