“And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.”

– Paulo Coelho, The Alchemist

Åndedrættet – din sundhed 

Hos Center for Sundhed fredag d. 5. januar 2024 kl. 15.30 – 18.00 

Åndedrættet – din sundhed er en workshop, der vil understøtte din krop, din sundhed og din bevidsthed om hvor du kan sætte ind når kroppen begynder at “skrænte” eller udfordre dig på en eller flere måder.

Vi ved efterhånden meget om hvordan et ubalanceret åndedræt kan “stå i vejen” for at kroppen kan fungere optimalt. Mange livsstils sygdomme er udfordret af en nedsat åndedræts funktion. Ligesom søvnapnø, stress, angst, smerter m.fl kan være dominerende faktorer og “benspænd” for at hele og vende tilbage til et sundt og stabilt udgangspunkt.

Workshoppen er oplevelses baseret og jeg faciliterer til en række øvelser kendt fra yogaens og Qi gongens verden samt forskellige åndedræts teknikker, der giver adgang til et dybere og friere åndedræt. Alt dette er med til at skabe mere plads i krop og sind, og du vil gå derfra med “redskaber” du kan bruge i din hverdag. 

Vi afslutter med en dejlig afspænding. Der vil være te og frugt undervejs.

Pris: kr. 325

Workshoppen foregår hos Center for Sundhed i Hvidovre

Laurits Olsensvej 75, dør 282, 2. sal – 2550 Hvidovre. 

Workshoppen faciliteres af Fysioterapeut, Pilates, Yoga og Qigong underviser Mabel Kernn, der arbejder på Klinikken. 

Tilmelding og betaling senest mandag d. 30. december 2023

til: info@mabelkernn.dk eller tlf. 38800000 til klinikken. 

Ved yderligere spørgsmål – Spørg efter Mabel Kernn

Gennemføres ved minimum 5 deltagere

 

Inspirations og fordybelse workshop med fokus på dig og dit bindevæv. Fredag d. 2. februar 2024 kl. 15.30 – 18.00 – hos Center for Sundhed.

 

I første del arbejder vi med en serie Qi-gong øvelser, der udføres stående og i langsomt tempo. Vi kommer hele kroppen igennem og du får kontakt til HELE kroppen, til dit åndedræt. Vi arbejder med bevidstheden omkring de forskellige områder. 

Qi gong er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse og arbejdet gennem disse øvelser er vældig fint i forhold til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet. 

Herefter går vi på måtten for at mærke dybere ind i kroppen og dens bindevæv. Overgangene vil være rolige og mindfulde og du vil over tid mærke øget fleksibilitet, stilhed og tyngde som åndedrættet bliver dybere. Vi afslutter med en dejligafspænding. 

Vi afslutter med en dejlig afspænding. Der vil være te, vand og frugt undervejs. 

Pris: kr. 325 

Workshoppen foregår hos Center for Sundhed i Hvidovre Laurits Olsensvej 75, dør 282, 2. sal – 2550 Hvidovre. 

Workshoppen faciliteres af Fysioterapeut, Pilates, Yoga og Qigong underviser Mabel Kernn, der arbejder på Klinikken. 

Tilmelding og betaling senest: mandag d. 22. januar 2024 til: info@mabelkernn.dk eller tlf. 38800000 til klinikken. Ved yderligere spørgsmål – Spørg efter Mabel Kernn 

Gennemføres ved minimum 5 deltagere 

Gennemføres ved minimum 5 deltagere

Endags retreat med

tid til ro og fordybelse

Undervisning i Yin yoga, Qi Gong og Intuitiv dans

Denne lørdag bliver du undervist af 3 dedikerede og velfunderede undervisere. Gennem de tre bevægelsesformer vil du få tid og ro til lande i dig selv.

Dagen ser således ud:

Yin yoga med Heidi Myhre kl. 10.00 -12.15

Frokost

Qi Gong med Mabel Kernn kl. 13.00-15.15

Te/kaffe

Intuitiv dans med Inge Dicte Peters kl. 15.45 -18.00

Pris kr. 570

Tilmelding til FOF:

https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/workshops-og-foredrag/endags-retreat-med-tid-og-ro-til-fordybelse/2416493

Om undervisningen: Yin yoga:
En af de yoga former vi kommer til at arbejde med på denne éndags retreat er Yin yoga. Yin yoga er en yogaform for de fleste, både for dig med fysiske udfordringer, og for dig med en travl og aktiv hverdag. Det er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Via lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme, og via mindfulness trænes nærværet, accepten og rummeligheden. Du vil opleve øget ro, koncentration, smidighed og velvære samt en forløsning af spændinger og blokeringer i krop og sind. Der vil indgå åndedrætsøvelser, liggende og siddende stillinger samt afspænding.
Resultatet af Yin yoga er udspænding af det dybereliggende bindevæv, primært omkring hofte, knæ og ryg. Derudover påvirkes det parasympatiske nervesystem som stimulerer fordøjelsen og bringer ro i sindet.

Qi Gong:
Qi Gong er en blid men samtidig kraftfuld form for bevægelse. Øvelserne udføres stående i et roligt tempo med en række flydende bevægelser, der smidiggør og styrker kroppen, samtidig med at sindet koncentreres indad. Med fokus på åndedrættet har Qi Gong til hensigt at skabe balance i kroppens indre som ydre og kaldes ofte meditation i bevægelse. Ved at kombinere og integrere den fulde kropstræning og forståelse, der involverer kroppens fysiske struktur, som knogler, led, sener, bindevæv og muskler med den mental del, vil der via åndedrættet og en guidet visualisering, opstå en finjustering af energien til kroppens indre strukturer herunder lunger, hjerte, lever og nyrer.
Du vil blive bekendt med noget teori undervejs men i første omgang handler det om at bevæge, sanse og visualisere med åndedrættet som anker.

Intuitiv dans:
Gennem en blanding af teori og praksis vil du blive guidet ned i din krop og til at bevæge dig gennem hele dit energisystem (alle 7 energicentre) fra det praktiske/handlende rodcenter, det legende og kreative lystcenter, det vilde og fyrige solar plexus, det (selv-)/kærlige og følsomme hjertecenter, det talende/lyttende og udtryksfulde halscenter, det intuitive pandecenter (det 3. øje) og det forbundne/meditative kronecenter. Du behøver ikke kunne danse eller være på en bestemt måde – der er plads til ALLE, og du må være der med HELE DIG.

Lidt om underviserne:
Heidi Myhre
Fysioterapeut, yogalærer, Pilates instruktør og kropsterapeut.
www.heidimyhre.dk

Mabel Kernn

Sundhedsmentor og fysioterapeut, med uddannelser inden for yoga, Pilates og Qi Gong.

Mail: info@mabelkernn.dk

www.mabelkernn.dk

Inge Dicte Peters

Uddannet farveterapeut og har danset intuitiv dans de sidste 25 år i form af 5 rytmer, Groove, Feminine Flow og Soul Dance.

Mail: ingedicte@hotmail.com

Dato

24.02.2024

Adresse

FOF Huset

Ordrupvej 60

2920 Charlottenlund

Lokale

22 2.sal

Bemærkninger

Medbring: Tøj til at bevæge sig frit i og en varm trøje samt strømper, da du blandt andet arbejder med den stille meditative Yin yoga og det er vigtigt at du kan holde varmen. En drikkedunk og tag gerne nogle snacks og en madpakke med, da vi holder nogle pauser undervejs.

Vi glæder os til at tilbringe denne fantastiske dag med netop dig.

Kærlige hilsner fra Mabel, Heidi og Inge

BALSAM – er afholdt

Et fordybelsesseminar hvor vi gennem bevægelse, sang og samtale kommer til os selv
Afholdes hos: SALIG. Masnedøgade 20, 2. sal. 2100 Kbh. Ø
Pris: kr. 2100 kr.
Varighed: 8 t. 45 min.
BALSAM🌸Søndag den 29 oktober hele dagen – for kvinder🌸
Et fordybelsesseminar, hvor vi gennem bevægelse, samtale og sang kommer til os selv.
Savner du at føle dig nærværende og tilstede i livet?
Og hvad kan du selv facilitere, så du oplever at du er på rette kurs – og hvad vil det i det hele taget sige at være på rette kurs?
Forankring i din krop er en forudsætning for at kunne mærke, hvad der kalder på dig. Det er også en forudsætning for at forstå og favne det, der bidrager til tilbagehold, usikkerhed og livs-træthed.
Dette seminar er skabt for dig, der søger fornyet adgang til din iboende (ur)kraft og kropslige visdom, og hvor sproget tjener til forløsning.
🙏I BALSAM er vi et forum af erfarende undervisere som faciliterer selvudviklingsforløb, og for hvem nysgerrig indlytning i et trygt fællesskab er i centrum.
🙏Sammen faciliterer vi en stærk, højfrekvent grounding i kroppen, så du føler dig forbundet til din krops indre kilde af visdom.
🙏BALSAM henvender sig til kvinder i alle aldre som ønsker større selvindsigt og velvære gennem bevægelse, sang og samtale.
🌸Seminariet faciliteres af:
Mabel Kernn Kropsterapeut & sundhedsmentor
med afsæt i Yoga, pilates, Qigong & Fysioterapi. https://mabelkernn.dk/
Rikke Hvelplund Facilitator for selvudviklingsforløb.
ISTDP psykoterapeut MPF
https://www.rikkehvelplund.dk
Katrine Madsen Sang og stemme terapeut.
Grundlægger af BVI metoden. EFT Psykoterapeut MPF . https://katrine-madsen.dk/
PROGRAM🦋
9.00 Ankomst
9. 15 – 10.00 Velkomst
1 modul
10.15 – 11.45 Selvaktualisering gennem bevægelse v/Mabel Kernn
PAUSE 11.45 – 12.30 tidlig frokost
✔️2 modul
12.30 – 14.00 Selvaktualisering gennem sang v/Katrine Madsen
14.00 – 14.30 Te pause (Balsam søger for snacks og te/kaffe)
✔️3 modul
14.45 – 16.45 Selvaktualisering gennem dialog v/Rikke Hvelplund
16.45 – 17.45 Afrunding
PRAKTISKE OPLYSNINGER:
Seminariet afholdes hos:
SALIG. Masnedøgade 20, 2. sal. 2100 Kbh. Ø
Pris: kr. 2100 kr.
🙏Du medbring yogatøj eller lignende, har frokost med til dig selv, vandflaske eventuelt et lille håndklæde og deodorant.
Ved uddybende spørgsmål kontaktes: Katrine Madsen, post@katrine-madsen.dk.
Tilmelding og indbetaling til:
Rikke Hvelplund på kontakt@rikkehvelplund.dk.
Bankoverførsel på Reg: 0274 Kontonummer: 0011118257 til Livstider.dk.
Kvittering for købet sendes til din e-mail.
Du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.
👇Ansvar og det med småt❤️
Du er garanteret en plads når du har betalt. Din tilmelding er bindende. Ved afbud har du den mulighed at overdrage/sælge din plads til en anden – alternativt mister du pladsen på holdet.
Al udførelse af bevægelse, samtale og sang sker på eget ansvar. Balsam kan ikke drages til ansvar for eventuelle bivirkninger efter deltagelse på fordybelsesseminaret. Du har selv ansvar for, at din helbredstilstand er sådan, at bevægelse, samtale og sang kan gennemføres uden risiko. Balsam tager ikke ansvar for personskader, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger.

Tag din familie eller ven med til paradisiske Parga i Grækenland.

Nyd efterårsferien uge 42 /2024 med kvalitets yoga og pilatestræning

Wiseonlife tilbyder for tredje år en familievenlig yoga-pilates rejse i uge 42 til perlen Parga på skønneste 4* strandhotel. Reserver allerede nu plads.

Tag familien eller din partner med

Mange yogarejser er individuelle – men ideen med wiseonlife’s yoga-pilatesferier er at det skal være muligt at tage dem med, som du har lyst til at dele din ferie med, uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er derfor til dig som ønsker dedikeret kvalitets yoga-pilatestræning morgen og sen eftermiddag med øje for den enkelte, og stadig have masser af tid til det som du, eller I, selv har lyst til. Det er en perfekt kombination af træning og ferie.

Dagligt program

  • Kl. 7.30-09:00 Pilates

  • Kl. 7-11 Dejlig morgenbuffet, inkluderet i prisen
  • Kl. 16.30-18.30 Yoga

  • Kl. 19.00 Ekstra: Tirsdag og fredag aften – lægger Mabel op til, at der er et langbord med plads til alle samlet, også de der ikke deltager i træningen.

Fridage
Mandage holder vi fri, samt torsdag efter morgentræningen. Så vil du på tur eller andet, er det oplagt at lægge det ind mandag eller torsdag.

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

DET PRAKTISKE

Priser uge 42 2024

Tilmelding

Du tilmelder dig uge 42 2023 ved at skrive til os på signe@wiseonlife.dk – klik på mailadressen, så vil de oplysninger du skal svare på automatisk fremgå i din mail 😉

Rejsetider uge 42 2024

Fordybelse og forkælelse med yoga, Pilates og Qi Gong – TOWN RETREAT – er afholdt
Lørdag d. 4/11.2023 – søndag d.5/11.2023 kl. 09.30 – 14.30 begge dage

En weekend for dig, der har lyst til at afprøve disse bevægelsesformer eller som trænger til fordybelse, ro og forkælelse.

Med de tre bevægelsesformer, der komplimenterer hinanden vældigt fint, vil du mærke bedre bevægelighed, styrke, balance, centrering, energi og kontakt til dit åndedræt. Du vil stifte bekendtskab med både Hatha yoga og Yin Yogaen, de klassiske Pilates øvelser samt de stående og gående Qi Gong øvelser. Vi vil have fokus på åndedrættet og afspænding af krop og sind, ligesom du vil ligge lidt længere i de meditative yin yoga stræk og herigennem mærke effekt af disse samt kontakten til dit bindevæv.

En weekend med forkælelse og fordybelse til krop, sind og sjæl, for alle uanset om du har prøvet yoga, Pilates eller Qi Gong før.

Tilmelding:

https://www.fof.dk/da/nordsjaelland/kurser/motion-og-sundhed/workshops-og-foredrag/fordybelse-og-forkaelelse-med-yoga-pilates-og-qi-gong-town-retreat/2326492

Workshops på Islands Brygge

Qi Gong og Bindevæv

En formiddag med fordybelse og fokus på dig

kl. 10.00-12.30 – søndag d. 8. oktober 2023 – er afholdt

Sted: Havnestadsklinikkens Fysioterapi. Kigkurren 6- 8/ Islands Brygge.

I første del arbejder vi med en serie Qi-gong øvelser, der udføres stående og i langsomt tempo. Vi kommer hele kroppen igennem så der er noget for nakke/ skulder/ arme/ rygsøjle/ bækken/ hofter/ knæ og fødder. Du får kontakt til HELE kroppen, til dit åndedræt, og vi arbejder med bevidstheden omkring de forskellige områder.

Qi gong er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse og arbejdet gennem disse øvelser er vældig fint i forhold til at få ro ikke bare i kroppen, men også i hovedet.

Herefter går vi på måtten for at mærke dybere ind i kroppen og dens bindevæv. Disse stillinger vil du typisk ligge i, i 3-5 minutter. Overgangene vil være rolige og mindfulde og du vil over tid mærke øget fleksibilitet, stilhed og tyngde som åndedrættet bliver dybere og tillader kontakt til underlaget. Vi afslutter med en dejlig afspænding.

Alle kan være med.

Pris: 325 kr.

Tilmelding: info@mabelkernn.dk eller 26219036 og herefter Indbetaling til mobilepay – 37207 – med dit navn / Qi Gong og Bindevæv

Kontakt mig for nærmere info.

KONTAKT

Mabel Kernn

Fysioterapeut | Qi gong-, pilates- & yogaunderviser | Jazzsangerinde

Tlf: 26 21 90 36

Mail: info@mabelkernn.dk