“Do the best you can until you know better. Then when you know better, be better.”

– Maya Angelou

Jeg er fysioterapeut, underviser i yoga, pilates og Qi gong og har lang erfaring som konsulent i virksomheder, hvor jeg gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper. Her har jeg bla. haft et 8 ugers forløb hos Sampension med henblik for at få bedre balance ind i arbejdstiden, så nakke, skulder og ryggener undgåes.

Jeg er tilknyttet Fonden for sociale investeringer, hvis mål er at få flere kvinder med flygtninge og indvandrer baggrund i job. Her bidrager jeg med at øge bevidstheden om, hvordan kroppen hænger sammen, og jeg tilrettelægger individuelle forløb for den enkelte deltager, så de får en viden om, hvordan de selv kan afhjælpe fysiske skavanker og smerter. 

Mere arbejdsglæde og højere effektivitet?

 – få et sundhedstjek i virksomheden

Et sundt og dynamisk arbejdsmiljø afspejles på bundlinjen. Derfor er det værd at investere i et sundhedstjek, der skaber værdi for den enkelte medarbejder og for de fælles mål i virksomheden. 

Hvad kan et sundhedstjek gøre for:

Medarbejderen:

✓ Større arbejdsglæde og trivsel

✓ Gode arbejdsrutiner

✓ Øget koncentration

✓ Større kreativitet

✓ Bedre forståelse for hvordan kroppen virker i forskellige arbejdssituationer

Virksomheden:

✓ Bedre ergonomisk arbejdsmiljø

✓ Større arbejdsglæde og trivsel blandt medarbejdere

✓ Højere effektivitet

✓ Øget bundlinje

✓ Mindre sygefravær

Med et sundhedstjek i virksomheden får I: 

  • Individuel ergonomisk vejledning, inkl. opfølgning
  • Workshop (2 timer med foredrag og/eller træning)
  • Powerbreaks med øvelser og udspænding (seks-otte gange)

Sådan foregår det

Med over 12 års erfaring som fysioterapeut kan jeg tilbyde hver medarbejder en kompetent individuel rådgivning i forhold til konkrete udfordringer eller mere generelle arbejdsforhold. I kraft af samtalen får alle medarbejdere personlig indsigt i, hvordan de hver især kan komme arbejdsrelaterede muskelgener og smerter til livs. 

Derudover afholder jeg en fælles workshop, der kan bestå af træning eller foredrag – eller en kombination. Et tema kan eksempelvis være mindfulness eller bevægelse i hverdagen med simple pilates øvelser og rygøvelser. Formålet med workshoppen varierer lidt i forhold til temaet, men grundlæggende handler det ofte om at skabe en bedre forståelse for kroppens funktioner i forskellige sammenhænge.  

Som et sidste element i sundhedstjekket kommer jeg hver uge ud i virksomheden for at lave et ’powerbreak’. Et powerbreak tager maksimalt 15 minutter og består af øvelser og udspænding. Programmet er inspireret af både pilates øvelser og yoga øvelser og teknikken hjælper den enkelte person til at arbejde med forebyggelse af smerter via øvelser, der nemt kan laves i en travl hverdag.

Book et sundhedstjek i din virksomhed eller send mig en forespørgsel Link

Værdi for den enkelte medarbejder

For hver enkelt medarbejder vil et sundhedstjek betyde, at man får mulighed for at sætte sig selv i centrum og forbedre de ergonomiske forhold, som har stor betydning for både kvaliteten og kvantiteten af det daglige arbejde. Mange aspekter i sundhedstjekket vil også komme medarbejderne til gode i mange andre henseender. Måske inspireres nogle til at ændre rutiner og  for andre kan det ligefrem blive starten på en ny livsstil.

Konkret vil hver medarbejder få:

  • Individuel ergonomisk rådgivning, inkl. relevante øvelser
  • Opfølgning på rådgivningen og eventuelt justering af øvelserne
  • Viden om kroppen og bevægelse via workshop
  • Indblik i mindfulness, yoga øvelser og pilates øvelser, som alle giver bedre balance, holdning og bevægelse
  • Mulighed for at deltage i 6-8 ugentlige powerbreaks 

Højere trivsel gir et bedre resultat

Effekten af et sundhedstjek vil blandt andet komme virksomheden til gode i form af et bedre ergonomisk arbejdsmiljø og større trivsel blandt medarbejderne. Sundhedstjekket vil også kunne udløse en højere effektivitet, blandt andet på grund af et mindre sygefravær. Dokumentation/testimonial?

Pakker til forskellige behov

Alt afhængigt af jeres behov og fokusområde kan I vælge den pakke, der passer bedst til jer. Jeg står gerne til rådighed i forhold til at kortlægge jeres behov og eventuelt sammensætte et unikt forløb til netop jeres virksomhed. 

KONTAKT

Mabel Kernn

Fysioterapeut | Qi gong-, pilates- & yogaunderviser | Jazzsangerinde

Tlf: 26 21 90 36

Mail: info@mabelkernn.dk